Kaamosjazz
Inari
21.11.2019 Klo. 18:00-24.11.2019 Klo. 14:00
Tapahtumapaikka
Saariselkä

Arktisen tunnelmallinen jazzfestivaali Kaamosjazz järjestetään Saariselällä 21-24.11.2019 jo 39:n kerran. Legendaarinen jazzfestivaali kokee tänä vuonna isoja muutoksia, kun tapahtuman ilme ja sisältö uudistuu merkittävästi. Kaamosjazzin taiteellisena johtajana toimii monipuolisesti musiikin saralla ansioitunut laulaja- ja lauluntekijä Yona eli Johanna Pitkänen.Jazzin monia ääripäitä esitellään Kaamosjazzin ohjelmassa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Ohjelmapaikkoja tapahtumassa on aiempaa vähemmän, mutta sisältö sitäkin jazzikkaampi.

Tänä vuonna konsertit soivat Kaunispään Huippu-ravintolassa, Star Arctic Hotellissa, sekä tapahtuman avajaiset Tunturihotellilla ja iltabileet Tunturihotellin Lutto-klubilla. Festivaali huipentuu sunnuntain kirkkokonserttiin Saariselän kappelissa. Päivisin jazz soi ilmaistapahtumana Ski Saariselän Sport Bistro Pilkussa sekä rinteissä laadukkaiden Dj-vieraiden toimesta. Tapahtuma tarjoaa myös muuta jännittävää oheisohjelmaa.
Kaamosjazz on täydellinen mahdollisuus kokea luonnossa latautuminen, liikunta, hyvä ruoka ja ennenkaikkea korkeatasoinen kulttuurielämys, kaikki saman viikonlopun aikana.

Tapahtumaan liittyvät asiasanat: