Tule mukaan Matkailijan Talvioppaaseen!


Matkailijan Talviopas on talvikauden kynnyksellä ilmestyvä A4-kokoinen julkaisu, joka keskittyy kotimaan talvimatkailutarjontaan. Talviopas kokoaa sivuilleen Suomen kiinnostavimmat matkakohteet, talviaktiviteetit, nähtävyydet ja matkailupalveluiden tarjoajat. Opas sisältää laajasti ajankohtaista asiaa matkailusta ja vinkkejä matkan suunnitteluun.

Mukana Talvioppaassa on mm. kohde-esittelyjä, hiihtokeskusinfo ja leirintäaluetietoa, koko Suomen kattava tapahtumakalenteri, selviytymisopas sekä yritys- ja palveluhakemisto.

Nyt myös teillä on mahdollisuus päästä mukaan Talvioppaan sivuille!

 

Matkailijan Talviopas

 

Talviopas on tehokas markkinointikanava

Talviopas on tehokas markkinointikanava, joka tavoittaa matkailijoiden laajan kohderyhmän koko Suomessa. Opas julkaistaan sähköisenä Talviopas.fi-sivustolla, jossa se tavoittaa valtavan määrän lukijoita!

Yrityksesi voi näkyä näyttävästi kirjan sivuilla koko sivun ilmoituksen voimin tai valittavissasi on myös pienempiä kokovaihtoehtoja.

 

Matkailijan Talviopas - revontulet

 

Tilaa ilmoitustilasi nyt!

Kaikki Matkailijan Talvioppaan mainospaketit sisältävät ilmoituksen suunnittelun sekä vuoden näkyvyyden talviopas.fi-verkkopalvelussa, sähköisessä käsikirjassa ja Matkailijan palvelulinjalla. Voit halutessasi toimittaa ilmoitukseen tekstiä ja kuvia, tai täysin painovalmiin ilmoituksen. Ilmoitusvaihtoehtoja Talvioppaaseen on tarjolla monia erilaisia - ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun yrityksellesi sopivin vaihtoehto!

Tilaukset ja lisätietoja:

Suomen Turisti-Info, asiakaspalvelu:
Puh. 0200 112 11
myynti@talviopas.fi

 

Matkailijan Talviopas - tapahtumakalenteri

 

Haluatko ilmoituksen Talvioppaaseen? Voit jättää meille myös soittopyynnön oheisella lomakkeella:

 
Kirjoita tähän kenttään yläpuolella oleva varmennekoodi täsmälleen kuten kuvassa. Oikean varmennekoodin käyttäminen vaaditaan lomakkeen lähettämiseen.