NTG Varausjärjestelmä

Y-tunnus 1562751-9
NTG Varausjärjestelmä
PL 23, 70101 Kuopio
asiakaspalvelu, laskutus:
yritysmyynti, lehdistö:
Sähköpostiosoite:
Aukioloajat:
Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 10-16

Toimialat

Muut yritykset

Yleiskuvaus

NTG Varausjärjestelmä on täyden palvelun selainpohjainen järjestelmä, joka tarjoaa käyttäjilleen nykyaikaisen, ajasta ja paikasta riippumattoman tavan hoitaa varauksia. Järjestelmä nopeuttaa ja tehostaa eri kohteiden varaamista joustavan ja nopean varaustoiminnan ansiosta ja poistaa kaikki turhat ja aikaa vievät kommunikointiongelmat. Selkeän varauskalenterin avulla palvelun käyttäjät näkevät varaustilanteen yhdellä silmäyksellä. Järjestelmään voi tehdä varauksia ympäri maailmaa mihin kellonaikaan tahansa. Rekisteröintipalvelu varmistaa varauksien turvallisen ylläpidon.

NTG Varausjärjestelmä voi toimia julkisena tai henkilökunnan sisäisenä varauspalveluna. Järjestelmän avulla on helppo ylläpitää sekä yrityksen nettisivujen kautta toimivaa varauspalvelua että esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse saatujen varausten hallintaa. Järjestelmän avulla voit ylläpitää mitä tahansa varattavia kohteita - pelikonsoleista pappeihin!

Varausjärjestelmän hallintaliittymästä ylläpitäjä voi vahvistaa varauksia, muokata tietoja ja määritellä varattavia kohteita. Hallintaliittymä varmistaa varausten vaivattoman ylläpidon.

Pyydä tunnukset esittelyjärjestelmäämme ja tutustu http://www.varausjarjestelma.fi

Tutustu myös mökkivarausjärjestelmään http://mokki.varausjarjestelma.fi

Ajo-ohje

Kuopio sijaitsee valtateiden 5, 9 ja 17 risteyksessä. Junamatka Helsingistä kestää noin 4,5 tuntia ja lentäen vain 35 minuuttia. Helsinki-Vantaa lentokentältä on useita päivittäisiä lentoja Kuopioon.