Info


Matkailijan Talviopas on talvimatkailuun erikoistunut matkailupalvelu, joka koostuu talviopas.fi -nettipalvelusta ja Matkailijan palvelulinjasta.

Talviopas.fi -nettipalvelu

Talviopas.fi -nettipalvelu, joka tarjoaa ajankohtaista matkailutietoa reaaliajassa. Matkailupalveluiden tarjoajat, yritykset, nähtävyydet ja jatkuvasti päivittyvä tapahtumakalenteri löytyvät sivustolta selkeiden hakutoimintojen avulla.

Matkailijan palvelulinja 0600 112 12

Koko Suomen kattava Matkailijan palvelulinja tarjoaa ammattitaitoista matkailuneuvontaa henkilökohtaisesti. Matkailun asiantuntijat antavat tietoa matkailualan yrityksistä, tuotteista ja palveluista, nähtävyyksistä ja tapahtumista sekä vinkkejä matkailuun ja matkan järjestämiseen. Kysy puhelinnumerot, osoitteet, aukioloajat, reitti- ja säätiedot tai pyydä vaikka hotellivaraus. Matkailijan palvelulinja auttaa tilanteessa kuin tilanteessa!
 Haluatko tietosi mukaan Matkailijan palvelulinjalle?

Matkailijan palvelulinja tarjoaa erinomaisen mainospaikan yrityksille, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita matkailijoille. Talviopas kokonaisuus tavoittaa potentiaaliset kohderyhmät tehokkaasti ja lisää yrityksen tunnettuutta ja näkyvyyttä ratkaisevasti. 

Lisätietoa näkyvyydestä ja hinnoista asiakaspalvelustamme 09 315 44744 tai sähköpostitse myynti@talviopas.fi