Talviopas

Matkailijan Talviopas on talvimatkailuun erikoistunut matkailupalvelu, joka koostuu talviopas.fi -nettipalvelusta ja Matkailijan palvelulinjasta. Talviopas on osa Suomen Turisti-Infon palvelukokonaisuutta.

Talviopas.fi -nettipalvelu

Talviopas.fi-nettipalvelu tarjoaa ajankohtaista matkailutietoa aina reaaliajassa. Matkailupalveluiden tarjoajat, yritykset, nähtävyydet ja jatkuvasti päivittyvä tapahtumakalenteri löytyvät sivustolta selkeiden hakutoimintojen avulla.  Etkö löytänyt etsimääsi tapahtumaa? Lähetä tapahtumavinkki osoitteeseen info@turisti-info.fi tai täältä »

Matkailijan palvelulinja 0600 112 12

Koko Suomen kattava Matkailijan palvelulinja tarjoaa ammattitaitoista matkailuneuvontaa henkilökohtaisesti. Matkailuneuvojat antavat tietoa matkailualan yrityksistä, tuotteista ja palveluista, nähtävyyksistä ja tapahtumista sekä vinkkejä matkailuun ja matkan järjestämiseen. Kysy puhelinnumerot, osoitteet, aukioloajat, reitti- ja säätiedot tai pyydä vaikka hotellivaraus. Matkailijan palvelulinja auttaa tilanteessa kuin tilanteessa!

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 09 315 44744.

Palvelukokonaisuuden tiedot päivitetään yhteistyössä matkailupalveluiden tarjoajien, tapahtumajärjestäjien, kuntien ja kaupunkien sekä matkailuinfojen kanssa.

 


 

Haluatko tietosi mukaan palveluun?

Suomen Turisti-Infon Matkailijan talviopas -kokonaisuus on erinomainen mainospaikka yrityksille, joiden asiakaskuntaan matkailijoiden laaja kohderyhmä kuuluu. Näkyvyys kattaa talviopas.fi -verkkopalvelun sekä Matkailijan palvelulinjan 0600 112 12.

Lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista saat soittamalla asiakaspalveluumme 09 315 44744 tai sähköpostitse myynti@talviopas.fi.