Talviopas

Matkailijan Talviopas on talvimatkailuun erikoistunut matkailupalvelu, joka koostuu vuosittain ilmestyvästä painetusta Matkailijan Talvioppaasta, talviopas.fi -nettipalvelusta ja Matkailijan palvelulinjasta. Talviopas on osa Suomen Turisti-Infon palvelukokonaisuutta.

 

Matkailijan Talviopas

Matkailijan Talviopas on Suomen talvimatkailun kattavin julkaisu, joka kokoaa yhteen kiinnostavimmat matkakohteet, palveluiden tarjoajat, tapahtumat, nähtävyydet ja paljon muuta ajankohtaista asiaa matkailusta.

Lue Matkailijan Talviopas 2019 nettiversio »

Tilaa sähköinen Matkailijan Talviopas 2019 »


Talviopas.fi -nettipalvelu

Matkailijan talvioppaan tukena toimii talviopas.fi-nettipalvelu, joka tarjoaa ajankohtaista matkailutietoa aina reaaliajassa. Matkailupalveluiden tarjoajat, yritykset, nähtävyydet ja jatkuvasti päivittyvä tapahtumakalenteri löytyvät sivustolta selkeiden hakutoimintojen avulla. Oppaassa mukana olevat kohteet ja yritykset löytyvät myös talviopas.fi-sivuston hakemistosta.
 

Matkailijan palvelulinja 0600 112 12

Koko Suomen kattava Matkailijan palvelulinja tarjoaa ammattitaitoista matkailuneuvontaa henkilökohtaisesti. Matkailuneuvojat antavat tietoa matkailualan yrityksistä, tuotteista ja palveluista, nähtävyyksistä ja tapahtumista sekä vinkkejä matkailuun ja matkan järjestämiseen. Kysy puhelinnumerot, osoitteet, aukioloajat, reitti- ja säätiedot tai pyydä vaikka hotellivaraus. Matkailijan palvelulinja auttaa tilanteessa kuin tilanteessa!

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 0200 112 11.

Palvelukokonaisuuden tiedot päivitetään yhteistyössä matkailupalveluiden tarjoajien, tapahtumajärjestäjien, kuntien ja kaupunkien sekä matkailuinfojen kanssa.

 


 

Haluatko tietosi mukaan palveluun?

Suomen Turisti-Infon Matkailijan talviopas -kokonaisuus on erinomainen mainospaikka yrityksille, joiden asiakaskuntaan matkailijoiden laaja kohderyhmä kuuluu. Näkyvyyspaketit kattavat painetun Matkailijan talvioppaan, talviopas.fi -verkkopalvelun sekä Matkailijan palvelulinjan 0600 112 12.

Lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista saat soittamalla asiakaspalveluumme 0200 112 11 tai sähköpostitse myynti@talviopas.fi.