Naisten retkeilykurssi
Rautalampi
1.6.2020 Klo. 09:00-2.6.2020 Klo. 16:00
Tapahtumapaikka
Etelä-Konneveden kansallispuisto

Kesäkuun alussa järjestämme kaksipäiväisen naisten retkeilykurssin Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Kurssi järjestetään maanantai 1.6. ja tiistain 2.6. välisenä aikana. Kurssilla yövytään teltoissa maastossa. Kurssin yhteydessä vaellamme noin 16 km matkan yhdessä Suomen idyllisimmistä kansallispuistoista. Vaellettavan reitin nimi on “Kolmen vuoren vaellus” ja reitti on luokiteltu vaativaksi (normaali kunto ja terveet jalat riittävät).

Kolmen vuoren vaelluksella pääset aitoon erätunnelmaan. Enonniemen jylhä luonto tarjoaa tiukkoja nousuja ja laskuja sekä komeita näköaloja. Konnevesi-järven huikean kauniilla rannoilla kelpaa syödä eväitä ja yöpyä. Kurssilaisilla on mahdollisuus myös saunoa kansallispuiston syleilyssä.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa retkeilykokemusta, eikä retkeilyvarusteita. Kauttamme on mahdollista lainata kaikki tarvittavat varusteet. Maastossa on paikoin vaativia kohtia, joten osallistujilta vaaditaan normaalia kuntoa sekä liikkumiskykyä. Huom! Tämä kurssi on tarkoitettu ainoastaan naisille.

Tapahtumaan liittyvät asiasanat: