Rovaniemen Jouluetkot 2020 – teemaviikonloppu avaa joulukauden
Rovaniemi
7.11.2020 Klo. 12:00-8.11.2020 Klo. 16:00
Tapahtumapaikka
Rovakatu

Jo toista kertaa järjestettävät Rovaniemen Jouluetkot avaavat joulukauden koko viikonlopun kestävillä menoilla ja tapahtumilla.

Vilkas viikonloppu alkaa lauantaina 7. marraskuuta jouluparaatilla, joka starttaa kello 12 Rovaniemen kaupungintalon pihalta Rovakatua pitkin kohti Lordinaukiota. Paraati on kaikille avoin ja maksuton. Paraatia johdattaa Joulupukki. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Joulupukin elämysluola SantaPark juhlii kauden avajaisiaan lauantaina ja sunnuntaina. SantaParkin ovet avautuvat lauantaina 7.11. klo 10.

Perinteinen Rovaniemen Joulunavaus 2020 juhlitaan sunnuntaina 8. marraskuuta. Rovaniemen Joulunavausta vietetään tuttuun tapaan Joulupukin Pajakylässä, jossa on ohjelmaa ja tarjouksia koko päivän ajan. Pääapahtuma alkaa kello 16 konsertilla, joka vie kuulijat joulun ja talven tunnelmiin. Joulunavaus huipentuu Joulupukin saapumiseen ja puheeseen – mitäköhän Joulupukki haluaa meille tänä vuonna kertoa? Ilta päättyy tonttujen kanssa tanssimiseen discobiisien tahdissa. Tapahtuma on maksuton!

Tapahtumaan liittyvät asiasanat: