Ahmalammen mökkikylä

Y-tunnus 1416168-1
Ahmalammen mökkikylä
Kyrönkorventie 350, 61800 Kauhajoki
Sähköpostiosoite:

Kuvat

http://www.toronkievari.fi

Toimialat

Majoitus & Ruokailu

Yleiskuvaus

Ahmalammen Torppa

Ahmalammen torpalla voit irtautua kiireestä ja nauttia hiekkarannan helmeilevästä lämmöstä ja pujahtaa uimaan kirkkaaseen lähdeveteen unohtamatta mukavuuksia.

Ahmalammen torppa on vanha hirsinen talo, joka on uudelleen pystytetty vuonna 2010 ja uusittu ajan hengessä vanhaa vaalien, ekologisesti rakentaen. Aivan hiekkarannan tuntumassa on uusi, 2015 rakennettu pihasauna, jossa pukuhuone ja terassi. Majapaikkaan tulee myös oma lähdevesi. Alueella on majoitukseen varattu kaksi erillistä rakennusta.

Ahmalammen torpalla on kolme ympäri vuoden lämmintä olevaa majoitushuonetta ja yhteinen keittiö/ruokailutila ja saunaosasto.

Keittiössä on jääkaappi-pakastin, astianpesukone, astiat, sähköhella ja mikroaaltouuni.

Alakerrassa on yksi majoitushuone, jossa on kaksi vuodetta ja varavuode. Yläkerrassa on molemmissa päissä huoneet ja huoneiden välissä on aula oleskelua varten. Kummassakin huoneessa on kaksi kappaletta 80cm sänkyä ja yksi 120cm sänky. Torppaan mahtuu yöpymään 9-10 henkilöä.

Ahmalammen torpaa voidaan vuokrata myös pelkkiin kahvi / ruokailutilaisuuksiin. Myös tällöin saunomis ja uinti mahdollisuus. Ruoka tilauksesta.


Laurin mökki

Kesäkäyttöön vuokrattava mökki, jossa on erillinen sauna, pukuhuone ja ulko-wc.

Alakertaan mahtuu yöpymään 2 henkilöä ja yläparvelle 3-4 henkilöä.

Katso hinnat kotisivuiltamme.

Yhteyshenkilöt

Lauri Peltola
Puhelin:
Päivi Peltola
Puhelin: