Aninkaisten Keilahalli

Y-tunnus 1905175-6
Aninkaistenkatu 9, 20100 Turku
Sähköpostiosoite:
Aukioloajat:
ti -to 13- 20
pe - la 13-21/22
su-ma sopimuksen mukaan
Hohtokeilausta:
Keskiviikkona 16->
Perjantai-Lauantai 15->
Katunäkymä

Toimialat

Vapaa-aika, Keilahalli

Yleiskuvaus

Aninkaisten keilahalli

Keilailu on mitä mukavin harrastus. Keilata voit niin pienemmässä kuin isommassakin porukassa. Mikä sen parempaa kuin varata kaveriporukalla rata tai pari ja tulla viihtymään hetkeksi ennen kaupungille suunnistamista tai voit varata koko hallin käyttöösi yrityksen pikkujouluihin ja muihin tapahtumiin!

Aninkaisten keilahalli on yksi suomen vanhimpia ja on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1952! Hallissa on kahdeksan rataa joista neljästä löytyy nuorempien keilaajien avuksi suunnitellut bumperit, jotka pitävät pallon varmasti radalla.
Kahvio/baari on varustettu B-oikeuksin joten juotavaa löytyy limuista viineihin, valikoimissa on myös pientä purtavaa ja makeisia.
Laminaattipintojen asennuksen ja uuden hoitokoneen myötä myös enemmän harrastavien keilailu on muuttunut mielekkäämmäksi, kun radoille voidaan luoda erillaisia olosuhteita ja radat ovat samanlaisia päivästä toiseen
Hohtokeilaajat saavat myöskin osansa hallin ajasta ja hohtoa on keskiviikkona klo 19 alkaen, perjantaina ja lauantai iltoina aina kello 17 alkaen. Hohtokeilaajia hellitään aina parhaalla musiikilla ja mukavalla tunnelmalla.

TERVETULOA KEILAAMAAN!