Galleria Raekallio

Y-tunnus 1102576-4
Muoniontie 1746, 99130 Sirkka
Sähköpostiosoite:

Toimialat

Majoitus & Ruokailu

Yleiskuvaus

Tervetuloa Galleria Raekallioon

Luonto. Hiljaisuus. Rauha.

Galleria Raekallio sijaitsee Pöntsön kylässä, 18 kilometriä Leviltä Muonioon päin, Suomen suosituimmasta hiihtokeskuksesta. Matkaa Rovaniemeltä kertyy 180 km ja sen taittaa helposti autolla. Lentokoneet lentävät Helsingistä päivittäin Kittilään, lentoaika on 1h 20min, jonka jälkeen puolen tunnin automatka Pöntsöön.

Otamme mielellämme vastaan myös suuria ryhmiä, mutta olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa ennen kuin tulette. Olemme auki joka päivä 10.00 – 20.00

Galleria

Talo on kahdeksankulmainen niin, että jokaisessa huoneessa on vähintään yksi vino seinä. Galleria on rakennettu taiteilijan ateljeen kylkeen siten, että ateljee ja asuintalo sekä galleria muodostavat yhtenäisen ja monimuotoisen puutalon. Galleriassa on jatkuva taidenäyttely Reijo Raekallion maalauksia elävästä elämästä. Aina kun uusia kuvia syntyy ripustus muuttuu.

Reijo Raekallio

Reijo Raekallio syntyi Kittilässä 1950.Reijo Raekallio Hän on käynyt Lahden taidekoulun ja tehnyt taidetta 35 vuotta. Tuona aikana on valmistunut lähes kaksituhatta vesiväri- tai öljymaalausta sekä grafiikkaa.

Vuonna 1981 opiskelu ja lyhyen taideopettajan uran jälkeen hän heittäytyi vapaaksi taiteilijaksi, palasi kotiseudulleen ja rakensi ateljeensa hullunrohkeasti autioituneeseen Pöntsön kylään.
Vielä rohkeampaa oli rakentaa galleria vuonna 1988, kun monet epäilivät hankkeen kannattavuutta, mutta galleria on pystyssä, Reijo maalaa ja aina on uusia esittäviä kuvia elävästä elämästä esillä.


Tervetuloa!!!

Ajo-ohje

http://galleriaraekallio.com/yhteystiedot/majoitus