Galleria Raekallio

Y-tunnus 1102576-4
Muoniontie 1746, 99130 Sirkka
Sähköpostiosoite:

Toimialat

Majoitus & Ruokailu

Yleiskuvaus

Tervetuloa Galleria Raekallioon

Luonto. Hiljaisuus. Rauha.

Galleria Raekallio sijaitsee Pöntsön kylässä, 18 kilometriä Leviltä Muonioon päin, Suomen suosituimmasta hiihtokeskuksesta. Matkaa Rovaniemeltä kertyy 180 km ja sen taittaa helposti autolla. Lentokoneet lentävät Helsingistä päivittäin Kittilään, lentoaika on 1h 20min, jonka jälkeen puolen tunnin automatka Pöntsöön.

Otamme mielellämme vastaan myös suuria ryhmiä, mutta olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa ennen kuin tulette. Olemme auki joka päivä 10.00 – 20.00

Galleria

Talo on kahdeksankulmainen niin, että jokaisessa huoneessa on vähintään yksi vino seinä. Galleria on rakennettu taiteilijan ateljeen kylkeen siten, että ateljee ja asuintalo sekä galleria muodostavat yhtenäisen ja monimuotoisen puutalon. Galleriassa on jatkuva taidenäyttely Reijo Raekallion maalauksia elävästä elämästä. Aina kun uusia kuvia syntyy ripustus muuttuu.

Reijo Raekallio

Reijo Raekallio syntyi Kittilässä 1950.Reijo Raekallio Hän on käynyt Lahden taidekoulun ja tehnyt taidetta 35 vuotta. Tuona aikana on valmistunut lähes kaksituhatta vesiväri- tai öljymaalausta sekä grafiikkaa.

Vuonna 1981 opiskelu ja lyhyen taideopettajan uran jälkeen hän heittäytyi vapaaksi taiteilijaksi, palasi kotiseudulleen ja rakensi ateljeensa hullunrohkeasti autioituneeseen Pöntsön kylään.
Vielä rohkeampaa oli rakentaa galleria vuonna 1988, kun monet epäilivät hankkeen kannattavuutta, mutta galleria on pystyssä, Reijo maalaa ja aina on uusia esittäviä kuvia elävästä elämästä esillä.

Majoitus

Majoitusta varten on kolme kahden hengen huonetta ja yksi
suurempi huone (4hlö). Kolmannessa kerroksessa, gallerian tornissa, ovat suihkutilat, sauna ja takkahuone. Gallerian pohjoispäädyssä ovat rauhallisimmat huoneet. Majoitushintaan sisältyvät petivaatteet, pyyhkeet, sauna milloin sopii ja aamupala. Pihapiirissä on myös 54 neliön Omarauha-mökki, jota vuokraamme.

Ruokailu

Galleriassa on mahdollista ruokailla tilauksesta. Illalliset ja ateriat Galleriassa enintään 40 henkilölle, kodassa 20 henkilölle. Ateriavaihto-ehdot vaihtelevat kauden mukaisesti.

Savusauna

Vanhan ajan kunnon savusauna viihtyisällä
takkahuoneella. Saunaan mahtuu enintään 10 henkilöä. Löylyä riittää kahdessa erässä, enintään 20 henkilöä.

Tervetuloa!!!

Ajo-ohje

http://galleriaraekallio.com/yhteystiedot/majoitus