Hannunluhdan Lomamökit

Y-tunnus 000000-0
Kauhajoentie 514, 64350 KARIJOKI
Sähköpostiosoite:

Toimialat

Majoitus & Ruokailu

Yleiskuvaus

Rauhallinen ympäristö, yksityinen lampi, kaunis luonto…

Hannunluhdan mökeillä pääset rentoutumaan upeissa puitteissa!
Akkujen lataamisen välissä viihdettä löytyy varmasti kaikenikäisille.

Alueella on beach volley, jalkapallo ja sulkapallokentät sekä tietenkin pelivälineet. Lapsilla ja lapsenmielisillä aika kuluu lisäksi trampoliinissa hyppien, keinuen, erilaisia pelejä pelaten ja leikkimökin syövereissä.

Saunamökin terassilla onnistuu tikanheiton lisäksi grillaus ja metsän laidassa on vielä erillinen ulkonuotiopaikka. Mökkien takana virtaa Karijoki, jossa on myös kalastusmahdollisuus.
Kaiken kruunaa tietenkin saunan lämmön jälkeen pulahtaminen lammen veteen jäähdyttelemään!

Hannunluhdan isoilla nurmialueilla voi mainiosti järjestää suurempiakin juhlia: serkustapaaminen, kihlajaiset, koiraleirit (pentutapaaminen, koulutustilaisuus yms). Mahdollisuus myös hakumetsiin ja jälkipeltoihin lähietäisyydeltä (sop. mukaan)

Mökit:

Hannunluhdassa on kolme varustukseltaan identtistä mökkiä. Jokaisessa mökissä on oma terassi, 2 makuuhuonetta, WC ja tupakeittiö. Olohuoneen sohva on levitettävä vuodesohva. Mökeissä majoittuu enintään 6 henkilöä.

Lemmikit ovat Hannunluhtaan tervetulleita, mutta ilmoitathan niistä etukäteen! Yksi mökeistämme on allergiamökki, johon emme koskaan ota eläimiä.

Varustus:

Sähköhella
Jääkaappi
Mikro
Astianpesukone
Kahvinkeitin
Vedenkeitin
Leivänpaahdin
Radio/CD-soitin
Televisio
DVD-soitin

SAUNARAKENNUS:
Loma-alueella on yksi yhteinen saunamökki suihkutiloineen, jossa on erillinen takkahuone, WC, lasitettu terassi ja grillausmahdollisuus.

Pidemmän loman tarpeisiin saunamökistä löytyy myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Uimaan voi pulahtaa laituria tai matalaa rantaa pitkin

TERVETULOA!

Ajo-ohje

Karijoen keskusta n. 5 km
Susiluola 8 km
Helsinki 350 km
Tampere 170 km
Oulu 400 km
Jyväskylä 240 km