Holiday Village Valle

Y-tunnus 2581391-3
Holiday Village Valle
Ellintie 25, 99980 Utsjoki
GSM:
Sähköpostiosoite:
Aukioloajat:
Ravintolamme palvelee:
Ma-Pe 11 -22
La 16-22
Su 16-21
Katunäkymä

Kuvat

http://www.holidayvillagevalle.fi

Facebook

Toimialat

Majoitus & Ruokailu, Majoitus- ohjelmapalvelut

Yleiskuvaus

LAPIN ELÄMYSMATKOJA

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia kokemuksia Suomen Lapin kauniissa maisemissa.


Tule kokemaan aitoja elämyksiä Utsjoen arktisissa maisemissa eri vuoden aikoina. poroajeluita, pilkkimistä, lumikenkäretkiä, hiihtämistä, revontulien etsimistä, taakkaporovaelluksia, lohenkalastusta, tunturikalastusta ja paljon muuta. Tutustu tuotteisiimme eri vuoden aikoina!

Saamelaiset herkut tarjoillaan repusta nuotiolla! Kaikki ruokalajimme valmistetaan paikallisista raaka-aineista saamalaisen perinteen mukaisesti. Tilauksesta tarjoilemme mökkeihin tai valmistamme yhdessä Fálligoahti-kodalla.

Majoitusta tarjoamme tasokkaissa 4-5 henkilön mökeissä. Mökit sijaitsevat aivan Tenon rannassa, Aittisuvannossa, kuuluisalla kalapaikalla, 2 km Utsjoen kirkonkylältä Karigasniemen suuntaan.

Mökeissä on 2 kahden hengen makuuhuonetta, tupakeittiö, takka, jääkaappi, mikro, tv, astiat, petivaatteet lakanoineen ja pyyhkeineen, kuivauskaappi, sauna ja WC. Tarvittaessa sohvasta saa lisävuoteen.


Perinteisiä lappilaisia ruokia

Nauti paikallisten tuottamista, keräämistä ja metsästämistä puhtaista luonnonantimista valmistetuista herkuista Ravintola Deatnussa. Tenojoen näkymillä varustettu hirsiravintolamme on erikoistunut saamelaisiin perinneruokiin ja hyödynnämme
mahdollisimman paljon paikallisten tuotteita ja luonnosta saatavia raaka-aineita. Tule maistamaan aitoja, paikallisia makuja.

Räätälöityjä kalastus- ja metsästysmatkoja Tenolla ja Utsjoen erämaissa

Tarjoamme täyden palvelun kalastus- ja riekonmetsästysmatkoja Utsjoella yli 20 vuoden kokemuksella! Jos suunnittelet lomaa itsellesi, ystävillesi tai yritykselle, ota meihin yhteyttä niin toteutamme juuri sinulle suunnitellun matkan.

Halusitpa Lohenkalastusta Euroopan suurimmalla lohijoella, Tenolla, raudun tai harjuksen pyyntiä tuntureilla tai kenties jäämeren kalastusta me pystymme toteuttamaan toiveesi alusta loppuun.

Tarjoamme myös riekonpyyntiretkiä Kaldo-oaivin ja Paistunturin erämaiden huikeissa maisemissa. Voit majoittua mukavasti lomakylässämme ja syödä hyvin ravintola Tenossamme tai nauttia tunturimaisemista metsästystukikohdissamme paikallisen opastamana. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva matka

Tervetuloa!