Joukiisenranta

Y-tunnus 1994738-4
Joukiisenranta
Luhtapohjantie 390, 81200 Eno / Joensuu
GSM:
Sähköpostiosoite:
Katunäkymä

Kuvat

Toimialat

Majoitus & Ruokailu, Matkailu ja majoitus

Yleiskuvaus

Vuokrattavana upea 2-kerroksinen 500m2 hirsihuvila. Vuokralle koko huvila tai puolet yritykselle tai yksityishenkilöille.


Lomahuvila Joukiisenranta

Joukiisenrannan hirsihuvila on valmistunut keväällä 2007. Rakentamisessa on otettu huomioon esteettömyys ja pyritty tekemään avaria ja valoisia tilaratkaisuja. Ovet ovat leveitä ja ulkoa sisälle tullessa on käytössä pitkä luiska. Ikkunat ovat normaalia alempana, näin kaikilla on mahdollisuus nauttia mahtavista maisemista. Kynnyksiä ei huoneiden välillä ole. Huvilassa on kaksi rakennettua kerrosta joissa toiminta on käynnissä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös ullakkokerros on tulossa majoitus- ja matkailu käyttöön jolloin kokonaispinta-ala hipoo jo 650 m2.

Kokous Joensuun seudulla?

Kokouksia varten huvilan varustuksesta löytyy videoprojektori, valkokangas, kannettava tietokone, Internet-yhteys sekä tulossa on myös piirtoheitin sekä fläppitaulu.

Rantaan on tehty ulkoilureitti, noin puoli kilometriä pitkä, minkä varrelta löydätte kauniit järvimaisemat sekä niemen kärjestä vanhan kalastusmajan, jonka seinustalle voi jäädä luontoa ihailemaan. Kaikki piha-alueet sekä rantatie on tasattu ja tehty myös pyörätuolilla kuljettaviksi, päällysteenä on kivituhka.

Tuotteet

Huvilamajoitus