Viihdeuimala Vesihelmi

Y-tunnus 0145626-1
Viihdeuimala Vesihelmi
Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa
Sähköpostiosoite:
Aukioloajat:
28.5-21 asti voimassa.
ma, ke, pe klo 06 - 21
ti ja to klo 10 - 21
la ja su klo 11 - 18

Poikkeusaukioloajat löydät kotisivuiltamme!
Katunäkymä

Kuvat

Facebook

Instagram

Toimialat

Vapaa-aika

Yleiskuvaus

Tervetuloa Vesihelmeen

Viihdeuimala Vesihelmi on koko perheen iloinen vesiliikuntakeskus Forssan keskustassa. Se on nautiskelijoiden kylpylä ja kuntoilijoiden uimahalli. Lasten suosikkeja ovat liukumäet, hyppytorni ja aaltoallas. Vanhemmat nauttivat porealtaista, hierovista suihkuista, kuntouintialtaasta (25 metrin 6-ratainen) ja terapia-altaan lämmöstä. Vesihelmestä löytyvät kaksi kuntosalia monipuolisine laitteineen ja lisäksi kaksi kuntoilutilaa, ne ovat myös käytössä sisäänpääsyn hinnalla.
Sukella sinäkin Vesihelmen riemuihin!

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuu koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä ja kuntosalilla ei säät vaihtele. Tervetuloa viihtymän ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

KUNTOSALIT

Vesihelmen alakerrassa palvelevat kaksi monipuolisesti varustettua kuntosalia, väestönsuojassa verryttely/ venyttely tila nyrkkeilysäkeillä, sekä aulassa lisäksi monipuolisesesti aerobisia laitteita. Kuntosalien vapaa käyttö sisältyy pääsylipun hintaan ja kun aikarajoitusta ei ole niin ehtii nauttia kaikista palveluista. Kuntoilun jälkeen on hyvä pulahtaa kylmäaltaaseen palautumaan tai porealtaaseen nauttimaan lämmöstä ja hierovista suihkuista, virkistävää uintia ja saunoja unohtamatta.

KOKOUSTILAT

Viihdeuimala Vesihelmi tarjoaa yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön edullisia ja viihtyisiä kokoustiloja.
Mieliinpainuvan kokousympäristön takaavat viihdeuimalan allasosasto ja kuntosalipalvelut, jotka ovat samaan hintaan kokousväen käytössä. Solarium käytettävissä eri maksusta.

Vesihelmen kokoustiloja voi varata myös juhla- ja tapahtumakäyttöön. Kysy mm. hauskaa lasten synttäripakettia uimataitoisille kouluikäisille lapsille.
Kokousta varatessa voi myös tilata seuraavia palveluja:

jumpat vedessä ja salilla
erilaiset hieronnat
maistuvat ruokavaihtoehdot Vesihelmen kahvilasta
muuta ohjelmaa sopimuksen mukaan

VESIHELMEN Kahvila

Eteläinen Puistokatu 2, puh. (03) 4141 5640

Mukavan uintiretken lomassa kahvilasta virvokkeita, pientä suolaista ja suussa sulavia leivonnaisia. Pienille ryhmille ja kokousvieraille tarjoilua tilauksesta. Kahvilassa on C-oikeudet.


Viihdeuimala VesihelmiPalvelupäällikkö Totti Munck

050-5640032, totti.munck@forssa.fi

Kassa/kahvio 03-41415640

Uinninvalvonta 050-5640044TERVETULOA NAUTTIMAAN JA KUNTOILEMAAN!