Kyyrönkaidan Loma-ja Kurssikeskus

Y-tunnus 0201599-4
Järvenpääntie 129, 52420 Ristiina
Sähköpostiosoite:
Katunäkymä

Toimialat

Vapaa-aika, Loma-ja kurssikeskus

Yleiskuvaus

Kyyrönkaita kutsuu kaikkina vuodenaikoina. Kevätillan kirkas kuulaus ja kesäillan lempeä hämy, syksyiset sateet ja tuulet, talven kimmeltävä hanki ja takkatulen loimu luovat tunnelmia yhdessäololle kaikkina vuodenaikoina.

Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys ry:n ylläpitämä, monipuolisia palveluita tarjoava Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskus sijaitsee Kaitajärven rannalla Mikkelissä, Ristiinan alueella. Ympärillä on eteläsavolainen runsas luonto, kirkkaat vedet ja jylhät maisemat.

MAJOITUS- JA KOKOUSTILAT

Pihapiiriin lukeutuu toimisto-, luentosali-, koulutus- ja kokoustiloilla sekä saunalla ja uima-altaalla varustettu rakennus. Päärakennuksesta löytyy keittiö ruokailutiloineen, jossa tilaa on 110 henkilölle.

Loma-asuntoja alueelle on rakennettu yksitoista, joiden lisäksi tarjolla on hotellitasoinen majoittumisvaihtoehto.

Saunomisen ystäville rannasta löytyy puulämmitteinen rantasauna. Rannassa on myös grillikatos sekä tanssilava.

Kyyrönkaidassa liikuntarajoitteiset on otettu huomioon, poislukien ranta-alue.


Mökit ja huoneet

Kyyrönkaidassa majoitut mukavasti loma-asunnoissa (11 kpl), joissa on kaksi huonetta, yhteinen eteinen ja kylpyhuone. Suuremmassa huoneessa on kolme vuodetta ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen tarvittaessa. Pienemmässä huoneessa on kaksi vuodetta ja minikeittiö josta löytyy mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astiat ja välineet ruoan valmistukseen, sekä tarjoiluun. Kaikista asunnoissa ja huoneissa löytyy TV. Huoneiden väliovet ovat lukittavissa.

10 kpl kahden hengen huoneita, joissa on wc/suihku ja vedenkeitin.

Ryhmillä on mahdollisuus täysihoitoon ja monipuolisiin ateriapalveluihin.

Pyydä tarjous kun tarvitset ateria- tai täyshoitopalveluita tai haluat järjestää juhlat, kurssin, leirin, koulutuksen, kokouksen tai muuta toimintaa pienelle tai isommalle porukalle.

TERVETULOA!